Ellen Oortwijn regelt voor de bewuste ondernemer met een missie!

Wat anderen zeggen over samenwerken met Ellen Oortwijn:


The Greenest Company - Nick van Dijk

"Al enige tijd werk ik met Ellen-geregeld samen. Altijd de kwaliteit die wij zoeken. Erg blij met onze samenwerking!"

Coolpixel.nl - Jasper de Lang
"Samen met Ellen gewerkt aan een website project. Naast haar schrijf skills heeft ze ook een uitstekende kennis van WordPress en SEO. Goede en heldere communicatie, denkt met je mee en komt met oplossingen. Helemaal top!"

WijKopenBedrijven.nl - Herbert Bosma
"Ellen heeft ons geholpen met het schrijven van de teksten voor onze website. Erg tevreden over haar aanpak en enthousiasme en verdiept zich echt goed in het onderwerp waar ze over schrijft"

Korento Benelux - Reetta Järvinen
"So far I have only positive things to say; In time, creative and she gets into the topic!"

Celma BV - Christian Bout
"Ellen heeft ons geholpen met een project waarbij ze heel goed ondersteund heeft en proactief handelde, zeker aan te bevelen."

Israna - Jeroen Kuyper
"Ellen werkt al meer dan zes jaar voor ons en de samenwerking met haar is erg goed. Ze heeft onze website gemaakt en ze houdt deze bij, waar we erg tevreden over zijn. Verder doet ze advertenties en nieuwsbrieven. Ellen heeft creatieve ideeën, spirituele interesse en is liefdevol. Kortom: een aanrader!"

Greenads - Machiel Zwarts
"Ellen levert vakwerk en service voor een hele nette prijs! Ik ben dik tevreden over onze samenwerking"

Flaska - Geja Heinen
"Ellen regelt al jarenlang voor Flaska en ik ben zeer tevreden over haar werk! Als professionele duizendpoot zorgt ze voor het beheer en optimalisatie van de website, shop en het klantcontact afhandeling. Maar ook het maken van converterende nieuwsbrieven, advertenties, drukwerk en het schrijven van teksten. Daarbij staat ze af en toe ook nog eens op beurzen om haar enthousiasme en informatie over de waterfles over te dragen."

Focusbronnen - Wilja Westerhof
"Ellen reageert en handelt duidelijk en binnen haalbare tijden. De inhoudelijke kwaliteit en communicatie is ook prima. Top!"

De Wegwijzer - Maria Molijn
"Vooral erg tevreden over de kwaliteit, professionaliteit en responsiviteit van haar werk"

 

 

Ellen regelt met veel plezier regelmatig voor o.a.: